Faux Bucktail

Faux Bucktail is prachtig materiaal om (snoek)streamers en zoutwaterpatronen mee te binden.

Meer details

Nieuw product

Op voorraad

€ 8,50 incl. btw

Faux Bucktail
 
Bucktail is prachtig materiaal om (snoek)streamers en zoutwaterpatronen mee te binden. Maar zoals alle natuurlijke materialen heeft bucktail ook z'n nadelen. Het belangrijkste nadeel is dat bucktails nooit hetzelfde zijn. De kwaliteit varieerd van staart tot staart en er zitten nooit genoeg mooie lange rechte haren op. Daar hebben ze bij The Flymen wat op gevonden: Faux Bucktail. Ondanks de naam is er aan dit materiaal niets verkeerds te ontdekken. Faux Bucktail is een schitterende vervanger voor bucktail Het haar is 15 cm lang, net even wat langer dan topklassse natuurlijke bucktail. Het loopt mooi taps uit in een punt en is net een beetje gekringeld, net als de echte bucktail. Ook in het water gedraagt Faux Bucktail zich hetzelfde als "echte" bucktail.
 
Wat is er dan beter aan Faux Bucktail?
Het is beter bestand tegen snoekentanden, het laat zich beter superlijmen,dus je streamers gaan langer mee. Het neemt geen water op, dus werpt makkelijker, je hoeft geen onderbont te verwijderen, dus bind makkelijker. Het is 100% kleurecht, dus je streamers blijven mooi.
 
Wat is er minder aan?
Het gaat iets minder makkelijk "uitstaan" dan echte bucktail. Dat komt omdat echte bucktail hol is, Faux Bucktail niet.
Maar er zijn meer dan genoeg bindtechnieken en trucjes om het mooi uit te laten staan.
 
In een verpakking Faux Bucktail zitten ongeveer tweemal zoveel lange haren als op een echte bucktail. De prijs is ongeveer gelijk, maar je kan veel meer binden van een Faux Bucktail.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Faux Bucktail