Versturen

Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen en klaar gemaakt voor verzending. 

Doorgaans als de bestelling geplaatst is voor 15:00 verzenden wij dezelfde dag nog.

Binnen Nederland  € 5,00 inclusief track & trace per bestelling.

België € 13,00 inclusief track & trace per bestelling.


Mocht blijken dat uw totale bestelling door de brievenbus past, dan zal het als brievenbuspost worden verzonden, zonder track & trace.
Het verschil zal dan achteraf met u worden verrekend!
Bij bestellingen vanaf € 50,00  wordt uw pakje GRATIS verzonden binnen Nederland

Overige landen op aanvraag.

Afhalen

Afhalen van uw bestelling is mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling maakt u met ons een afspraak om uw bestelling af te halen in onze winkel. Het is belangrijk om dit te doen, want soms ligt een artikel niet op locatie in de winkel!

Retourbeleid

Iedereen heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

De enige uitzonderingen op deze regeling zijn producten die speciaal voor u besteld moeten worden en hengels (gezien hun kwetsbare aard), deze kunnen niet retour.

Als u een deel van de bestelling retourneert betalen wij alleen het geretourneerde product aan u terug. Zend u de hele bestelling terug dan betalen wij ook de betaalde verzendkosten(van het opsturen naar u) aan u terug. Retourkosten zijn dus altijd voor eigen rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het model(herroepings)formulier.