Savage Gear Ned Craw

Ontworpen om de hapklare brokken waar baarzen op azen te imiteren,  de Savage Gear Ned Craw  z’n gevoel voor detail gecombineerd met een van de heetste technieken van de laatste jaren.

4 stuks per verpakking

Meer details

Savage Gear

Nieuw product

Op voorraad

€ 5,75 incl. btw

Savage Gear Ned Craw

 

Ontworpen om de hapklare brokken waar baarzen op azen te imiteren,  de Savage Gear Ned Craw  z’n gevoel voor detail gecombineerd met een van de heetste technieken van de laatste jaren. Perfect te riggen met Nedhead jigkoppen geeft de ned Craw een hyper realistisch kreeft profiel in de verdediging terwijl hij zich over de bodem weg haast. Verkrijgbaar in een stel realistische kreeft-kleuren en een gedetailleerde constructie die tot bloei komt in helder water en op zwaar beviste wateren.

In een poging om een serie zeer effectieve softbaits voor ned rigging te maken analyseerde Savage Gear ieder element van ontwerp inclusief materialen, actie, duurzaamheid en detail. Gegoten uit een speciale formule Duratech zacht plastic is ieder kunstaas zorgvuldig verzadigd met de juiste hoeveelheid zout om het gewenste drijfvermogen en actie. De Savage Gear Ned Baits zijn verzadigt met een verdovende geurstof die een agressieve reactie opwekt bij baarzen

 

Hyper-realistisch 6.5 cm kreeft profiel

Custom Duratech formule voor levensecht gevoel en duurzaamheid

Met zout verzadigd voor het juiste drijfvermogen

Met geurstoffen verzadigd om agressieve aanbeten uit te lokken

Ontworpen voor gebruik met Ned Heads

Lengte 6.5 cm

Gewicht 2.5 gram

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Savage Gear Ned Craw