Effzett Roach Spoon

Er breken zware tijden aan voor de snoek en co. want Effzett komt met de nieuwe en innovatieve metalen kunstaas de Roach Spoon op de markt. Het unieke ontwerp is gebaseerd op de vorm van een echte voorn.

Meer details

Nieuw product

Op voorraad

€ 7,00 incl. btw

Effzett Roach Spoon
 
Er breken zware tijden aan voor de snoek en co. want Effzett komt met de nieuwe en innovatieve metalen kunstaas de Roach Spoon op de markt. Het unieke ontwerp is gebaseerd op de vorm van een echte voorn. De onmiskenbare flankende actie imiteert een stervend of ziek visje perfect. De aanblik van deze leuk ontworpen metalen kunstaasjes maak roofvissen helemaal gek: met de allernieuwste foto print technieken zien deze lepels er erg natuurlijk uit met ongelooflijke kleuren en details. De Roach Spoon hebben wij in de lengtes 9 cm en 11 cm wat perfect past in het prooi spectrum van alle Nederlandse roofvissen.
Een ander voordeel is de vorm in vergelijk met het gewicht. Doordat de Roach lepel resp. 32 gr en 56 gr weegt zijn ze uitstekend werpbaar. Dit maakt ze ook perfect voor oevervissers. Naast de natuurlijke voorn-kleuren zijn er ook een paar zeer goed zichtbare felle kleuren zodat je de juiste kleur kan kieen voor elke situatie.
 
Profiel en details geïnspireerd door de natuur
Extreem realistische foto print kleuren
Levendige, aantrekkelijke en grillige actie
Ultra scherpe Effzett dreg
100% loodvrij

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Effzett Roach Spoon

2 andere producten in dezelfde categorie: