Abu Garcia Solv AG3

De nieuwe Abu Garcia Solv AG3 serie is onderdeel van een gloednieuw concept zeeforel-hengels dat speciaal is ontwikkeld voor de gespecialiseerde zeeforel-visser.

Lees overal waar zeeforel staat ook roofblei, baars, snoekbaars, zeebaars of welke andere roofvis uit onze wateren dan ook!

Meer details

Abu Garcia

Nieuw product

Op voorraad

€ 140,00 incl. btw

Abu Garcia Solv AG3

De nieuwe Abu Garcia Solv AG3 serie is onderdeel van een gloednieuw concept zeeforel-hengels dat speciaal is ontwikkeld voor de gespecialiseerde zeeforel-visser. Deze serie bestaat uit zes verschillende hengels variërend in lengte van 255 cm tot 30 cm met verschillende werpgewichten. Of je nu een hengel zoekt voor het vissen op een rivier of aan de kust, door het brede aanbod in de AG3 serie is er altijd een passende hengel voor jou type visserij beschikbaar. Deze serie hengels is in samenwerking met de beste Europese zeeforel-vissers ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een serie unieke hengels. Alle hengels zijn Afgebouwd met de beste kwaliteit componenten van SeaGuide dat er tevens voor zorgt dat ze zowel gevoelig zijn als duurzaam. De lichtgewicht 30 Tons carbon hengels zijn licht en heel gevoelig waardoor je ook de zachtste aanbeten voelt. Daarnaast hebben ze de best mogelijke werpeigenschappen en zijn ze flexibel genoeg om de vis van je leven niet te verspelen tijdens een dril. Wanneer je een van de hengels uit de AG3 serie beetpakt zul je verbaast staan door de kwaliteit en gewicht van de hengel voor een redelijke prijs.

Deze blanks zij speciaal ontwikkeld voor het makkelijk ver en precies werpen, maar ook flexibel genoeg om de kans op losschieters zo klein mogelijk te maken.

Lees overal waar zeeforel staat ook roofblei, baars, snoekbaars, zeebaars of welke andere roofvis uit onze wateren dan ook!

Ultralichte en slanke blank

Hi-Modulus 30T carbon blanks

Superlichte rvs geleide ogen van SeaGuide

Ergonomische touch-blank SeaGuide reelhouder

Model                        Lengte      Werpgewicht           Actie                   Power               

Solv AG3 2552          2.55m      4 tot 24 gram         moderate-fast   medium-light    

Solv AG3 272            2.70 m     7 tot 22 gram         moderate-fast   medium-light     

Solv AG3 2721          2.70 m    10 tot 30 gram        moderate fast   medium light    

Solv AG3 302            3.00 m    10 tot 30 gram        moderate fast   medium              

Solv AG3 303            3.00 m    15 tot 40 gram        moderate fast   medium-heavy    

Solv AG3 332            3.30 m    15 tot 40 gram        moderate fast   medium-heavy   

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Abu Garcia Solv AG3