Penn Conflict XR Inshore Bekijk groter

Penn Conflict XR Inshore

De Penn Conflict XR Inshore serie is speciaal ontworpen voor het vissen op zeebaars, gebaseerd op de laatste Japanse trends. Door het gebruik van alleen de beste materialen gecombineerd met high modulus carbon en X-Wrap technologie, zijn deze hengels uniek in deze prijsklasse.

Meer details

Penn

Nieuw product

Penn Conflict XR Inshore

 

De Penn Conflict XR Inshore serie is speciaal ontworpen voor het vissen op zeebaars, gebaseerd op de laatste Japanse trends. Door het gebruik van alleen de beste materialen gecombineerd met high modulus carbon en X-Wrap technologie, zijn deze hengels uniek in deze prijsklasse. Daarnaast zijn alle hengels uitgerust met de beste zoutwaterbestendige Fuji Alconite K-type geleide-ogen en Fuji VSS molenhouders zodat ze zeer duurzaam zijn. De dunne diameter, X-Fast actie blanks zijn perfect om shads, topwaters en longjerks te vissen. Maar hebben daarnaast ook echt fantastische werpeigenschappen.

 

Dit gezegd hebbende, deze hengels zijn natuurlijk ook geschikt voor allerlei zoetwatervisserijen waarbij ver geworpen moet worden. Denk aan roofblei, baars en snoekbaars op de rivieren en de kantvisserij op plassen.

 

Fuji Alconite K-Type geleideogen

X-Fast japanese style carbon blanks

Fuji VSS molenhouder

Carbon X-Wrap technologie

Speciaal gevormd EVA hand vat

Tweedelig

 

Model                                       Lengte     Werpgewicht     Actie         Power                

Conflict XR Inshore 902 M     2.74 m    tot 30 gram      extra-fast   medium             

Conflict XR Inshore 962 M     2.90 m    tot 45 gram      extra-fast   medium heavy  

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Penn Conflict XR Inshore